Sluiten

Gedimat Desmet

 • Facebook
 • YouTube

Openingsuren

AFDELING BOUWMATERIALEN

 • ma tot vr06u00 - 12u0013u00 - 18u00
 • zaterdag06u00 - 12u00

AFHAAL STABILISÉ & DROGE BETON (INGELMUNSTER)

 • ma tot vr06u00 - 12u0013u00 - 16u00
 • zaterdag06u00 - 11u30

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Routeplan

comfortverwarming

 • comfortverwarming
 • comfortverwarming
 • comfortverwarming
 • comfortverwarming

Tevens bieden we systemen aan van elektrische comfortverwarming, zoals Ditra-Heat-E-systeem van Schlüter.

Vanwege hun vermogen om warmte vast te houden en gelijkmatig af te geven zijn keramiek en natuursteen niet alleen uitermate geschikt voor vloertemperatuurregeling maar ook voor het gebruik aan de wand. Met dit systeem kan u zorgen voor een aangename warmte in een handomdraai.

Door de lage opbouwhoogte is het een ideale oplossing bij renovatie. Er is slechts één aansluitingspunt nodig om het systeem in werking te kunnen stellen.

Lees meer

Merken

 • Naam

Comfortverwarming in de kijker

Comfortverwarming

Lees meer over comfortverwarming

Wilt u vloerverwarming leggen? Dan bent u op het juiste adres bij Gedimat!

Vloerverwarming maakt gebruik van stralingswarmte zodat de vloer gelijkmatig opgewarmd wordt. Op deze manier kan u in de hele ruimte van dezelfde temperatuur genieten. Door middel van vloerverwarming kan u een volledige ruimte of een volledige huis verwarmen.

Door het installeren van vloerverwarming als hoofdverwarming kan u heel wat besparen op uw energiekosten. Het stralingsoppervlak dient hiervoor groot genoeg te zijn, zodat de vloerverwarming de radiatoren van de centrale verwarming kan vervangen. Zo bespaart u bovendien ook woonruimte. Andere voordelen van vloerwarming zijn de prettige warmte en lage luchttemperatuur door het grotere stralingsoppervlakte met lagere temperatuur ten opzichte van radiatoren.

Lekker warm met vloerverwarming

Hebt u het graag lekker warm in huis? Kies dan voor vloer verwarming. De voordelen van vloerverwarming zijn enorm. Deze manier van verwarmen is energiezuinig, plaatsbesparend en zelf vloerverwarming plaatsen is helemaal niet zo moeilijk. U vindt bij Gedimat al het materiaal dat u nodig hebt om vloerverwarming te leggen. Ook voor de renovatie van vloerverwarming kan u bij ons terecht voor materiaal en advies. Daarnaast kunnen onze medewerkers u meer informatie geven over de kosten van vloerverwarming en de installatie.

Vloerverwarming aanleggen

Gedimat is uw professionele partner bij uitstek op het vlak van bouwmaterialen en is dus ook vloerverwarming verdeler. Zelf vloerverwarming leggen is een uitstekende keuze. Vloerverwarming geeft 100% stralingswarmte af en houdt de luchtvochtigheid in de kamer op peil. Bovendien wordt de ruimte gelijkmatig verwarmd en bespaart u enorm veel plaats. U hoeft nergens nog een plekje voorzien om radiatoren of convectoren te plaatsen. Daarnaast doet vloerverwarming geen stof circuleren in de ruimte en is het een energiezuinige oplossing. Er is namelijk een minder hoge keteltemperatuur nodig om de ruimte warm te krijgen. U leest het, een installatie met vloerverwarming is een perfecte oplossing voor uw bouwproject. Naast de conventionele vloerverwarming op basis van water is de laatste jaren elektrische vloerverwarming aan een sterke opmars bezig. Deze stelt echter heel andere eisen en heeft specifieke voor en nadelen. Laat u bijstaan door een specialist van Gedimat om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hoeveel kost vloerverwarming: doe-het-zelf en prijzen vloerverwarming

Wilt u zelf vloerverwarming leggen en u had graag een richtprijs voor vloerwarming gehad? Dan kunt u steeds terecht bij Gedimat. Wij hebben al het benodigde materiaal in huis om de vloerverwarming zelf te plaatsen. Daarnaast krijgt u natuurlijk ook bij ons advies op maat. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder bij uw vragen over soorten vloerverwarming, de kostprijs van vloerverwarming, de opbouw van vloerverwarming en zo verder. Spring dus zeker eens langs in een Gedimat-winkel bij u in de buurt

Stel een vraag